Відгуки

Список відгуків  

0 #13 Александра, Днепр 30.11.2020, 15:09
Спасибо за быструю доставкуё и за совет в выборе машинки WAHL SENIOUR CORDLESS 5 STAR. Отличная машинка, мощная и хорошо делает переходы. Рекомендую
0 #12 Ірина Анатоліївна 01.05.2020, 11:41
Дуже уважний продавець, швидка доставка, низька ціна і якісний товар. Також бонус 5-10% на наступну покупку. Рекомендую
0 #11 Олексій Грушко 21.04.2020, 20:25
Замовив машинку, триммер, ножиці, гребінці та інше більш дрібне обладнання, все відправили швидко. Сподобалось, що якісно проконсультували в потрібних питаннях. Магазином та отриманим товаром задоволений, рекомендую.
0 #10 Покупець, Львів 06.04.2020, 11:23
Купила машинку для стрижки Моser і додаткові насадки, також замовила ще ножниці. Забрала все в магазині. Надійний продавець, все гарно пояснює і робить хороші знижки. Буду ще звертатись і порекомендую знайомим.
0 #9 Тамара,Киев 04.04.2020, 20:40
Заказывал крыльчатку к фену, пришла быстро, качество отличное от оригинальной неотличается.
0 #8 Інна 31.03.2020, 20:31
Дуже швидко відправили замовлення. Якісне обслуговування. Дуже рекомендую. Дякую
0 #7 Наталія 23.10.2019, 18:31
Придбала кусачки і щипчики для манікюру. Якість і ціна приємно вразили. Крім цього вже заточені. Рекомендую.
0 #6 Светлана 17.10.2019, 20:54
Муж заказывал утюжок фирмы ТІСО. Заказ приняли быстро, помогли подобрать модель, отправили заказ без задержек. Итог: покупкой довольны, обслуживанием тоже. Рекомендую этот магазин как профессиональный и надёжный. Спасибо.
0 #5 Покупець 17.09.2019, 22:03
Відгук копійовано з https://slice.com.ua/testimonials/page_8
Замовлення робила вперше, обслуговуванням задоволена, перетелефонували одразу, відповіли на всі питання. Найнижчі ціни на ринку, безкоштовна доставка.
Как быстро с вами связались после заказа/сообщения?
В течение 30 минут
Цена, наличие и описание товара (услуги) были указаны правильно?
Да
Заказ был выполнен (доставлен) в оговоренные сроки?
Да
0 #4 Світлана Калинська копійовано з https://business.google.com/u/1/reviews/l/11731508792256558204 13.09.2019, 22:15
Чоловік замовляв утюжоку фірми ТІСО. Замовлення прийняли швидко, допомогли підібрати модель, оплатила, відправили замовлення без затримок. Підсумок: покупкою задоволені, обслуговуванням теж. Рекомендую цей магазин як професійний і надійний. Дякуємо.
0 #3 Евгенія Колотуша 13.09.2019, 21:23
Дякую за чудовий і потужний фен Tico micro stratos .продавець оперативно зв'язався,надав необхідну інформацію та вислав товар. Гарний сервіс
0 #2 Надія Львів 13.09.2019, 21:01
Робила заточування інструменту Сталекс, дуже крутий результат. Якісна заточка. Рекомендую!
0 #1 Лілія. Закарпаття 26.11.2018, 06:20
Відправляла манікюрні ножнички і кухонні ножі на заточку,залишились дуже задоволені,інструменти заточені краще ніж нові!Дуже відповідальний і приємний майстер! Всім рекомендую!

Додати відгук

Захисний код
Оновити

Виробники

Підписка на сайт

Ми у соціальних мережах

Контакти

Місцезнаходження:
location м. Львів, вул. Княгині Ольги - 112, ринок "Провесінь", маг.20 зовні зі сторони Аквапарка
location  м. Чернігів, проспект Миру - 118, ринок "Бойова", бутик № 45, тел  093- 686-77-93
Пошта:
mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.